Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Casa bântuită dintr-o comună din judeţul Gorj: "Toate le răstoarnă. Şi televizorul îl întoarce cu faţa în jos cu preotul de față" VIDEO

Postat la: 25.03.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un caz de-a dreptul şocant se petrece într-o comună din judeţul Gorj. Doi soţi susţin că locuinţa în care trăiesc este bântuită, astfel încât au fost nevoiţi să plece din casă cu cei doi copii minori şi să refugieze la vecini.

Victor Amuliu Dragotă, în vârstă de 42 de ani, a povestit că primele semne au început să apară de duminica trecută: "De duminică seara, de la 8 la 8 jumate, bocănea în casă în pereţi. Bătea de patru ori şi se oprea. Am pus soţia să pună copilul să se urce şi să dea cu tămâie prin pod". Diferite obiecte din casă au început să se mişte singure: „Toate le răstoarnă, şi pat şi televizorul îl întoarce cu faţa în jos, le trage din priză... Uitaţi cum întors televizorul. Şi acum e întors. Şi patul îl mută, şi masa o răstoarnă cu faţa în jos", au povestit cei doi soţi.

Victor Amuliu Dragotă spune că singura explicaţie ar fi că fosta lui soţie nu s-a ocupat să îi facă pomana de şapte ani fiului său care s-a spânzurat chiar de un nuc din curtea casei: "Eu am trăit cu o soţie, mai înainte, şi a avut un băiat care s-a spânzurat aici când avea 22 de ani. Şi nu i-a făcut de şapte ani. Părintele zice că din cauza asta caută ceva el. Aici s-a spânzurat, la nucul ăsta. Şi crecile la o parte le dă de acolo. A stropit părintele...".

Cei doi soţi au chemat preotul satului pentru a alunga spiritele din locuinţă, dar lucrurile ar fi început să se mişte de faţă cu el: „Când citi părintele, sări bateria de la ceas, a tras pătura de pe pat, a dat cu ea jos, de faţă cu părintele. El zise că n-a văzut aşa ceva. A venit prima dată şi se sperie, zise că n-a mai văzut aşa ceva. Apoi mai veni cu un preot. Şi bocănea în perete. Ei citeau mai departe. Ziseră să nu ne temem. Chiar acum după ce facă slujba i-am zis că bate tot mai des în pereţi şi a zis să fac o colivă şi să mergem să facă slujbă şi la cimitir", suţin cei doi soţi.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE