Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Iuliana Marciuc a pățit-o la EUROVISION. Vedeta TVR a ajuns la poliție

Postat la: 19.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Iuliana Marciuc, prezentatoarea trimisă de TVR la Viena pentru a transmite performanța trupei VOLTAJ în cea mai importantă competiție muzicală europeană, a fost jefuită în plină stradă. Marciuc a rămas fără toți banii și fără acte după ce i-a fost furat portofelul.

Surse de la Viena susţin ca incidentul s-a petrecut in urma cu o zi si a marcat-o puternic pe Marciuc. "Ieri dimineaţa, Iuliana se afla pe strada, in apropiere de hotelul in care se afla delegaţia României si, la un moment dat, un individ i-a sustras portofelul in care avea banii si toate actele, inclusiv cele de identitate. Speriata, Marciuc nu şi-a revenit din soc minute bune, in plus, a fost dărâmata  psihic toată ziua. Totuşi, când şi-a mai revenit, ea a apelat la autorităţile locale pentru a-şi rezolva cat mai curând situaţia si a nu avea probleme la ieşirea din Austria, întrucât nu mai are nici buletin si nici paşaport", au spus persoane de la fata locului, pentru wowbiz.ro.

Reprezentanții României la eurovision 2015, trupa Voltaj, va concerta în această seara începând cu ora 22.00. Românii vor evolua cu numărul 15 și vor cânta piesa "De la capăt".

Ordinea in care vor intra in concurs reprezentanţii tarilor participante la Eurovision 2015 a fost hotărâtă de producători show-urilor de la Viena.
În prima semifinala, care va avea loc marţi seara, ordinea de intrare a tarilor participante este următoarea: Moldova, Armenia, Belgia, Olanda, Finlanda, Grecia, Estonia, Macedonia, Serbia, Ungaria, Belarus, Rusia, Danemarca, Albania, România, Georgia.
Finala Eurovision 2015 se va desfăşura pe 23 mai.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE