Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
Un scheci belgian Napo-Macron versus Putin face furori pe reţele de socializare

Postat la: 31.03.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un scheci belgian cu un dialog imaginar între preşedinţii francez Emmanuel Macron şi rus Vladimir Putin face furori pe reţele de socializare, relatează 20minutes.fr.

Navigatori pe Internet sunt cuceriţi de intrepretarea lui Macron a umoristului belgian Antoine Donneaux, pe care o consideră "cea mai bună imitare a lui Macron", o "voce identică", "super bine muncit".

Scheciul a fost difuzat joi, în emisiunea "Le Grand Cactus" a postului RTBF.

Imitatorul lui Macron s-a deghizat în Napoleon şi imită cu oarecare acurateţe vocea şi intonaţiile şefului ststului francez, scrie site-ul.

Personajul pe care-l joacă este numit "Napo-Macron", iar actorul este machiat puternic, la fel ca imitatorul liderului de la Kremlin.

"Nu mă speriaţi, Vladimir!", spune "Napo-Macron" şi se face mic aşteptând răspunsul interlocutorului.

Susţinut de prezentatorul de platou, el îşi face apoi curaj şi-i spune falsului Putin că "Vladimir, nu voi ezita, dacă va fi nevoie, să declar că, dacă Rusia îşi continuă drumul despletit spre provocarea paralizantă, voi pronunţa concomitent plauzibilitatea asumării datoriei care este a noastră, iar ăsta este proiectul nostru".

"N-am înţeles nimic", îi răpunde sec peronajul care-l joacă pe Putin, o caricaturizare a discursurilor lui Emmanuel Macron, acuzat uneori de faptul că este un pic cam alambicat.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE