Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
Scrisoarea de adio a Mădălinei Manole e cutremurătoare: "Am un milion de defecte și astea mă fac să gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viața mea!"

Postat la: 24.04.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mădălinei Manole s-a sinucis la vârsta de 43 de ani, lăsând în urmă nu doar o familie îndurerată, ci și un bilet cutremurător de adio. Moartea Mădălinei Manole rămâne o controversă și în prezent.

La vârsta de 43 de ani, aceasta ar fi ales să-și pună capăt vieții, chiar după ce devenise mamă pentru prima dată și își întemeiase propria familie. În noaptea tragică de 14 iulie 2010, "Fata cu părul de foc" a fost descoperită fără suflare în locuința sa de pe strada Griviței din Otopeni. Ancheta a concluzionat că decesul a survenit din cauza otrăvirii cu un pesticid extrem de puternic - Furadan.

Înainte de a pune capăt vieții, Mădălina Manole a redactat un bilet în care a declarat că a luat decizia de a-și încheia viața și că nimeni nu ar trebui să se simtă vinovat pentru acest gest. Deși biletul a fost adus la cunoștința presei încă de atunci, de-a lungul anilor a fost uitat.

„Mi-a dăruit Dumnezeu - cel mai frumos și curat suflet din lume, Puiu al meu, cel mai mare și minunat dar, copilașul nostru, cei mai buni și sacrificați părinți din lume, frate drag, nepoți dragi, rude, prieteni, atâta lume cu suflet curat în jurul meu! Nu le merit, nu știu ce să fac cu ele, cum să am grijă de ele, cum să le fiu de folos! Sunt o neputincioasă, o nevrednică, o complexată, am un milion de defecte și astea mă fac să gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viața mea!

Nimeni altcineva nu e vinovat de starea mea, doar eu, voi toți mă iubiți și mi-ați arătat lucrul acesta mereu, tot timpul! Și totuși eu gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viața! Așa gândesc eu, așa trebuie! Cum să închei rândurile astea? Cum? Sunt de neiertat, mă gândesc la voi toți, dar și la ce să fac să nu mai fiu! Pui mic să rămână o perioadă la Botoșani, cu mama și tata! Poate mă va ierta, mai târziu! Când va fi mare.

Puicu meu - ai grijă de tot, atât cât poți și ai mei scumpi să mă ierte, atât pot să gândesc, am ajuns aici numai din vina mea! Și să-l iubească mult pe Puiu, rămâne sufletul meu pentru tot ce a făcut pentru mine, pentru sufletul lui! Nu mă judecați, nu vă judecați dragii mei părinți și frate, mergeți înainte de dragul copilului nostru și de dragul lui Mihăiță, vă implor! Vinde tot ce se poate vinde, casă, orice, teren, dar vreau să rămână bani pentru pui mic (școli), și... pentru Mihăiță, Marian, Mihaela".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE