Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Venerabilul vătaf Cristian Panciu a interzis ZIUAnews pe toate calculatoarele Camerei Deputaților

Postat la: 23.02.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

ZIUAnews a semnalat de mai multe ori ca secretarul general Cristian Adrian Panciu a transformat Camera Deputatilor in propria sa mosie, ceea ce l-a deranjat foarte mult pe acesta. Ca atare, Cristian Panciu a decis, inca din decembrie anul trecut, ca de pe toate calculatoarele aflate in dotarea Camerei Deputatilor, circa 2.500 de computere, sa nu se mai poata accesa site-ul www.ziuanews.ro.

Astfel, prin blocarea site-ului ZIUAnews, Cristian Panciu a interzis accesul la informatii publice atat al angajatilor Camerei Deputatilor cat si a deputatilor Romaniei. Cine este de fapt Cristian Panciu de a ajuns vataful Camerei Deputatilor? El a luat pentru prima data contact cu Parlamentul Romaniei ca sofer al regretatului senator PRM Corneliu Vadim Tudor. Ulterior, a ajuns la RAAPPS unde a tesut cateva inginerii in domeniul constructiilor.

Insa, ascensiunea sa a inceput in 2013 cand a ajuns secretar general al Camerei Deputatilor, si acest post s-a datorat in mare parte faptului ca este venerabilul de grad 33 al lojei Alexandru Ioan I, iar mai nou este si cancelar al Marii Loji Nationale din Romania. Din aceasta postura, Cristian Panciu a ajuns sa taie si sa spanzure in Camera Deputatilor intrucat multi deputati si angajati ai institutiei fac parte din loja pe care a acesta o pastoreste ca venerabil de peste zece ani, adica cu numeroase dispense de la Marea Loja Nationala din Romaniei. Cat este de corecta aceasta eterna venerabilitate a lui Cristian Panciu in fruntea lojei Alexandru Ioan I, numai Marele Maestru al Marii Loji Nationale din Romania- Radu Balanescu poate aprecia.

Referitor la faptul ca secretarul general Cristian Panciu a blocat site-ul ZIUAnews, Marele Maestru Radu Balanescu a declarat pentru ZIUAnews ca "Ceea ce a facut Cristian Panciu n-are nicio legatura cu Marea Loja Nationala din Romania". "Daca el facut asa ceva, el trebuie sa raspunda pentru ceea ce a facut", a mai precizat Radu Balanescu pentru ZIUAnews.

Deocamdata, Cristian Panciu trebuie sa dea socoteala de achizitionare cu 10.000 de euro a unui troliu pentru lifturile Camerei Deputatilor, dar care este subdimensionat, adica nu poate suporta greutatea inscriptionata a lifturilor din Palatul Parlamentului. Practic, montarea acestui troliu ar pune in pericol pe toti cei care utlizeaza liftul in cauza, inclusiv pe parlamentari. Insa, la ora actuala, Cristian Panciu este preocupat sa-si aranjeze cartile pentru a ajunge cat mai repede ambasador al Romaniei in Israel, iar sotia sa sa-si continue afacerile cu asigurari impreuna cu consoarta unui lider PSD din Camera Deputatilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE