Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Update: OFICIAL. Adi Mutu a semnat cu ASA Tg. Mureș: "A fost o rundă de negocieri destul de ușoară"

Postat la: 17.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

UPDATE: Adrian Mutu (37 de ani)a semnat în această seară un contrac valabil până în vară, cu ASA Tg. Mureș.

"Am semnat cu Adi Mutu un contract până în vară, însă, dacă totul va decurge bine atât pentru noi, cât și pentru el, și ne vom îndeplini obiectivele, putem discuta prelungirea contractului.

A fost o rundă de negocieri destul de ușoară, am dovedit că suntem o echipă care îl dorește cu adevărat, deși a avut și alte oferte din România.

Principalul criteriu nu a fost cel financiar, pentru că Adi avea nevoie de o echipă puternică, la care să joace și la care să revină în formă maximă", a spus președintele clubului ardelean, Bogdan Mara, pentru digisport.ro.

///

Adrian Mutu (37 de ani) vrea cu orice preț să evolueze la Campionatul European din Franța. Briliantul este aproape să ia exemplul lui Ciprian Marica, de a reveni în Liga 1. Atacantul e liber de contract după ce și-a încheiat contractul cu Pune City, din India și negociază un contract cu ASA Tg. Mureș.

Înțelegerea ar fi valabilă până la finalul sezonului.

"Sunt negocieri cu el, așa e", a declarat pentru Digi Sport Bogdan Mara, președintele executiv al clubului ardelean. ASA ajunge la Snagov în această seară, iar luni va pleca în cantonament în Antalya.

Mutu a mai evoluat la echipe precum FC Argeş, Dinamo Bucureşti, Internazionale Milano, Hellas Verona, FC Parma, Chelsea Londra, Juventus Torino, AC Fiorentina, AC Cesena, AC Ajaccio şi Petrolul Ploieşti.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE