Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Adrian Mutu l-a atacat pe Jose Mourinho: "Este distrus ca antrenor". Portughezul i-a răspuns pe teren

Postat la: 10.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Atacantul Adrian Mutu (36 de ani) a declarat, miercuri, publicaţiei britanice Daily Mirror, că tehnicianul Jose Mourinho este terminat ca antrenor. Briliantul l-a caracterizat pe lusitan, ca fiind o persoană falsă.

"A fost un mare antrenor în trecut, dar ca persoană este fals. Se gândeşte numai la el, nu are nicio consideraţie pentru ce simt şi ce gândesc jucătorii. Nu puteai să mergi să vorbeşti cu el. Ca antrenor, este terminat. Nu mai este cale de întoarcere pentru el. Cum să-ţi mai revii după aşa ceva (n.r. - seria de eşecuri a echipei Chelsea)? Puteţi vedea acum că mulţi dintre jucătorii săi sunt nefericiţi. De ce? El este motivul. Nu le poate vorbi jucătorilor aşa cum ar tre pe lusitan, cbui să li se vorbească. Primul lucru pe care îl face este să se ducă la cel mai important jucător din echipă şi să-l înfurie. Indiferent cine a fost, John Terry, Frank Lampard, face asta doar pentru a se distra. Acesta este modul în care acţionează şi nu se va schimba pentru nimeni", a spus fotbalistul legitimate la gruparea indiană FC Pune City.

Miercuri seara, echipa pregăgătită de Jose Mourinho, Chelsea a învins-o pe FC Porto, scor 2-0, și s-a calificat în optimile Ligii Campionilor.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE