Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












ASTRA - WEST HAM UNITED 2-1 (în tur, 2-2). Giurgiuvenii sunt în play-off-ul Europa League. Budescu, one man show / VIDEO

Postat la: 06.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: digisport.ro

Astra a obținut calificarea în play-off-ul Europa League, după ce a învins echipa engleză West Ham United, scor 2-1, în manșa secundă a turului trei preliminar. În prima manșă, care a avut loc săptămâna trecută la Londra, rezultatul a fost egal, 2-2.

Meciul a început cum nu se putea mai rău pentru gazde. În minutul 3, Lanzini a deschis scorul, cu un șut de la 15 metri. La acest scor, britanicii erau calificați în play-off-ul Ligii Europa. Însă, în minutul 32, Budescu a restabilit egalitatea, cu un șut de la distanță și a readus speranța pentur echipa lui Șumudică.

După doar trei minute, același Budescu a finalizat o fază creată de William De Amorim, iar giurgiuvenii puneau șampania la rece. Boldrin a fost aproape să marcheze golul de 3-1. În minutul 50, căpitanul gazdelor a executat o lovituă liberă, iar brazilianul a trimis peste poartă, dintr-o poziție ideală.

În finalul meciului a fost o singură echipă pe teren: Astra. Giurgiuvenii au ratat ocazii peste ocazii. Partida s-a încheiat cu 2-1 în favoarea elevilor lui Marius Șumudică, iar Astra va evolua în următoarea fază a competiției.

Cele două echipe

Astra Giurgiu: Lung jr. - Queiros, Găman, Geraldo (Oros '19), Junior Morais - Seto, Boldrin - Enache, Teixeira (Alibec '67), William - Budescu (Lovin '84). Antrenor: Marius Şumudică.

West Ham United: Randolph - Knoyle, Jenkinson, Henry, Page (Pike '90+2) - Lanzini, Cullen, Poyet, Nolan - Lee (Brown '80), Maiga. Antrenor: Slaven Bilici.

Tragerea la sorți a play-off-ului Europa League va avea loc vineri, de la ora 14.00. România va fi reprezentată de Astra Giurgiu și Steaua București.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE