Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Becali a fost dat în judecată de Armată: Juristul CSA a depus azi actele la Tribunal!

Postat la: 20.09.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

După ce a pierdut marca Steaua, Gigi Becali continuă să aibă probleme cu Armata. Astăzi, Florin Talpan, juristul CSA a fost la Tribunalul București și l-a dat în judecată pe patronul Stelei. Armata vrea ca Becali să plătească Armatesi suma 36.826.310 de euro drept despăgubiri pentru folosirea fără drept a mărcii Steaua.

"Am depus această acțiune în Instanță pentru recuperarea prejudiciului cauzat de folosirea ilegală și frauduloasă a mărcii Steaua din partea FCSB în perioada 2004-2014", a declarat Talpan pentru ziare.com.

"Este o tâmpenie. E ca și cum aș zice că îl dau în judecată pe cineva pentru că a zis numele meu la televizor. Și îî cer să îmi dea 70 de milioane. Exact cam aceeași speță este. Vezi, Doamne, că le-am adus un prejudiciu că le-am folosit marca. Instanța le-a spus clar că marca e marcă și că reprezintă un produs material. Numele firmei e altceva, apare pe contractele semnate" Gigi Becali, la Antena 3.

Armata și Becali mai au pe rol un proces cu privire la numele înscris la Registrul Comerțului. Tribunalul i-a dat câștig de cauză lui Becali, dar Armata a făcut apel, iar decizia finală va fi dată de Curtea de Apel.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE