Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Blatter și Platini au fost SUSPENDAȚI opt ani din toate activitățile fotbalistice

Postat la: 21.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: orts.yahoo.com

Elvețianul Joseph Blatter, președintele Federației Internaționale de Fotbal (FIFA) și1998, și francezul Michel Platini, președintele Uniunii Europene de Fotbal (UEFA) au fost suspendați opt ani din orice activitate legată de fotbal. Anunțul a fost făcut luni,de  justiția internă a FIFA în verdictul său privind afacerea plății controversate a 1,8 milioane euro din partea lui Blatter către Platini, informează Agerpres, care citează AFP.

Elveţianul Joseph Blatter a anunţat că va face apel la decizia de suspendare pentru opt ani din toate activităţile fotbalistice dictată de Comisia de Etică a FIFA, informează presa internaţională.

"Sunt dezolat, dezolat că am fost tratat aşa, dezolat pentru fotbal şi pentru FIFA. Regret că s-a ajuns aici, îmi pare rău pentru organizaţia pe care am servit-o 41 de ani cu suflet şi conştiinţă. Am vorbit cu avocatul meu în această dimineaţă, iar el nu a fost surprins de suspendarea mea. Comisia de Etică trebuie să judece comportamentul etic, dar refuză dovezile şi vrea să construiască ceva ce nu este adevărat.. Ei ne acuză că suntem mincinoşi. Nu este corect", a declarat Blatter într-o conferinţă de presă la Zurich.

Justiția internă a FIFA a apreciat că cei doi au "abuzat" de poziția lor. Platini a primit o amendă de 80.000 de franci elvețieni (74.000 euro), mai mare decât cea cu care s-a ales Blatter, 50.000 de franci elvețieni (46.295 euro).

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE