Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












BOMBĂ. Real Madrid l-a ofertat pe Lionel Messi. Răspunsul argentinianului

Postat la: 28.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Conducerea clubului de fotbal Real Madrid a încercat de trei ori să-l transfere pe starul Lionel Messi, de la marea rivală FC Barcelona. Răspunsul argentinianului a fost de fiecare dată același: "Nu, mulțumesc", transmite agerpres.ro, citând postul de radio Cadena Cope.

Prima tentativă de a-l convinge pe Messi să vină la echipa catalană a avut loc în cel de-al doilea trimestru al anului 2011. Președintele lui Real, Florentino Perez, a intrat atunci în contact cu un intermediar de mare încredere, pentru a încerca transferul argentinianului, însă răspunsul a fost rapid și limpede: "Vă mulțumesc pentru interes, însă Leo nu are intenția să plece".

După doar doi ani, galacticii au încercat din nou să obțină semnătura sud-americanului. Viitorul lui Cristiano Ronaldo la Real părea incert. În plus, Florentino Perez primise în același an o mare lovitură, Barcelona reușind să i-l "sufle" pe brazilianul Neymar. De această dată, un înalt responsabil al lui Real Madrid a fost cel care a propus întâlnirea, însă răspunsul a fost același ca și în 2011: "Nu, mulțumesc".

Cadena Cope dezvăluie că ultima tentativă de convingere a argentinianului să semneze cu Real Madrid a avut loc în ultima parte a anului 2014, când același conducător care l-a contactat pe Messi în 2013 a revenit cu o nouă propunere, dar a primit iarăși aceeași replică: "Nu, mulțumesc".

"Clubul meu este FC Barcelona și nu există nicio sumă de bani care să-mi poată cumpăra bucuria de a juca pentru Barca", le-a mai transmis argentinianul celor de la Real Madrid.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE