Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Borussia Dortmund - Real Madrid 2-2

Postat la: 28.09.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Borussia Dortmund și Real Madrid au remizat în meciul vedetă de aseară din etapa a 2-a a grupelor Ligii Campionilor. Cristiano Ronaldo a deschis scorul pentru deținătoarea trofeului în minutul 17 iar Aubameyang a egalat înainte de pauză. Varane a readus-o pe Real Madrid în avantaj însă Schurrle a făcut 2-2 în minutul 87.

În celălalt meci din grupă, Sporting Lisabona a trecut cu 2-0 de Legia Varsovia. Juventus și FC Coppenhaga au făcut scorul rundei, 4-0, italienii în deplasare la Dinamo Zagreb, danezii pe teren propriu cu FC Brugges. Leicester City a trecut cu 1-0 de FC Porto, AS Monaco a egalat-o în ultimele secunde de joc pe Bayer Leverkussen, 1-1 la Monte Carlo; FC Sevilla a învins-o cu 1-0 pe Olympique Lyon iar Tottenham s-a impus tot cu 1-0 pe terenul lui CSKA Moscova. Diseară sunt programate celelalte 8 meciuri, cel mai interesant fiind Ateltico Madrid - Bayern Munchen.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE