Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Campionatul Mondial de handbal feminin 2015. România vs Norvegia. Declarație incredibilă a selecționerului Tomas Ryde

Postat la: 18.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: sportnews.libertatea.ro

Selecționerul suedez al reprezentativei femininie de handball a României, Tomas Ryde, a surprins la conferința de presă de joi. Acesta a spus că trebuie să găsească soluții pentru a o calma pe Cristina Neagu.

"Cristina e cea mai bună și cere asta și coechipierelor sale. Se frustrează atunci când ea e la nivel maxim, dar echipa nu e. Și uneori asta o face agresivă. Încerc să o fac să reducă asta, trebuie să o calmăm și să o facem să nu mai comande atât de mult echipei. Celelalte fete încep să devină un pic mai temătoare atunci.

Trebuie să avem echilibru în echipă și să joace una pentru alta. Uneori ea crede că poate duce echipa după ea, dar atunci ia prea multă presiune, iar noi trebuie să împărțim acum presiunea", a spus Ryde, potrivit digisport.ro.

Neagu a marcat 15 din cele 31 de goluri ale tricolorelor, în meciul cu Danemarca, din sferturile de finală ale competiției.

Naționala feminină de handbal a României va întâlni reprezentativa Norvegiei în semifinalele Campionatului Mondial, vineri, de la ora 21:45. Meciul va fi transmis în direct de Dolce Sport 1.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE