Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Canotoarea Roxana Cogianu, pe lista sportivilor care ar fi luat substanțe interzise

Postat la: 15.09.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Roxana Cogianu, componentă a echipajului feminin al României de opt rame cu cârmaci care a cucerit medalia de bronz la Jocurile Olimpice 2016, apare pe o nouă listă, publicată de grupul de hackeri ruşi Fancy Bear, cu sportivi cărora le-ar fi fost permis să folosească substanţe interzise.

În documentul prezentat de hackerii ruşi se arată că Roxana Cogianu a primit derogare din partea Agenţiei Mondiale Antidoping pentru a folosi dexametazonă. Substanţa respectivă i s-ar fi aplicat o singură dată, intravenos. Deşi perioada nu este menţionată, documentul este inscripţionat cu sigla Jocurilor Olimpice de la Rio.

Cogianu apare pe o listă alături de alţi 24 de sportivi din şase ţări, Statele Unite ale Americii, Germania, Marea Britanie, Cehia, Danemarca, Rusia şi Polonia. Pe listă se mai află, printre alţii, jucătoarele de tenis Bethanie Mattek-Sands (SUA) şi Petra Kvitova (Cehia) sau rutierii Bradley Wiggins şi Chris Froome, din SUA, respectiv Marea Britanie.

În vârstă de 29 de ani, Roxana Cogianu a făcut parte din echipajul feminin de canotaj - opt rame cu cârmaci - al Românieia care a cucerit medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, Brazilia.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE