Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cine sunt americanii care au cumpărat Formula 1 cu 4,4 miliarde dolari

Postat la: 08.09.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Americanii de la Liberty Media preiau controlul asupra Formulei 1 pentru suma de 4,4 miliarde de dolari. Valoarea totală a tranzacției se ridică la 8 miliarde dolari, dar include și datoriile de 4,1 miliarde ale Formulei 1.

Grupul american mass-media Liberty Media va prelua controlul asupra Formula One, organizația care gestionează competițiile auto Formula 1, pentru 4,4 miliarde de dolari, potrivit AFP. Valoarea totală a tranzacției se ridică la 8 miliarde dolari, dar include și datoriile de 4,1 miliarde ale Formulei 1.

Chase Carey, până în prezent vicepreședinte al 21st Century Fox, care aparține magnatului media Rupert Murdoch, va prelua conducerea Formula One, a precizat Liberty Media, potrivit Hotnews.ro.

Într-o primă etapă, Liberty Media va prelua o participatiune de 18,7% care va fi majorată progresiv la 100% după achiziția totală a Delta Topcom, care gestionează Formula One.

Aceasta este una dintre cele mai mari afaceri din istoria sportului, scrie BBC News. Grupul american Liberty Media este deținut de miliardarul John Malone și deține multiple branduri în media americană și europeană.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE