Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Update: CM de handbal feminin. România, învinsă și de Rusia. Tricolorele vor evolua în optimi cu Brazilia, campioana mondială en-titre

Postat la: 11.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: monitorulcj.ro

UPDATE: Naționala feminină de handbal a României a fost învinsă de reprezentativa Rusiei cu scorul de 30-27 (17-16), vineri, la Frederikshavn, în ultima etapă a Grupei D a Campionatului Mondial de handbal feminin din Danemarca, transmite Agerpres. În Grupa C, Brazilia a dispus de Franța cu scorul de 21-20 (11-9), iar tricolorele vor întâlni campioana mondială en-titre, în optimile competiției.

Meciul a fost unul fără miză pentru cele două echipe, având în vedere că Rusia era sigură de primul loc. România merge în optimile competiției de pe poziția a patra, cu două victorii și trei înfrângeri.

Rusia a deschis scorul, dar tricolorele au preluat controlul jocului. Rusia a egalat la 4, 5 și 6, după care România s-a dus la trei goluri.
Rusia a început cu gol repriza a doua, 18-16 (32), dar patru goluri la rând ale României a făcut ca scorul să ne fie favorabil, 20-18 (34). Avantajul României a crescut la trei goluri, 22-19 (37), dar timp de 14 minute tricolorele nu au reușit să marcheze, Rusia a învins cu 30-27.

Au evoluat echipele:

România: Paula Ungureanu, Ionica Munteanu - Gabriella Szucs (1 gol), Adriana Nechita (4 goluri), Crina Pintea, Cristina Neagu (6), Aurelia Brădeanu (2), Gabriela Perianu (1), Luciana Marin (1), Valentina Ardean-Elisei (6), Oana Manea, Ana-Maria Tănăsie (1), Melinda Geiger (2), Eliza Buceschi (1), Laura Chiper (2). Selecționer: Tomas Ryde.

Rusia: Ana Sedoikina, Tatiana Erohina, Viktoria Kalinina - Polina Kuznețova (3), Daria Dmitrieva (5), Ana Sen, Olga Akopian (2), Ana Viahereva (6), Vladlena Bobrovnikova (2), Ksenia Makeeva, Ekaterina Marenikova, Irina Bliznova (4), Olga Cernoivanenko (1), Polina Vedehina (2), Ekaterina Ilina (4), Tatiana Hmirova (1). Selecționer: Evgheni Trefilov.

Au arbitrat ungurii Peter Horvath și Balazs Marton.

Luni, în optimile de finală, România va întâlni echipa Braziliei, campioana mondială en titre.

///

Naționala feminină de handbal a României va întâlni reprezentativa similară a Rusiei, în ultimul meci al grupei D. Disputa este doar una de palmares, deoarece ambele echipe își cunosc locul ocupat la final.

Rusoaicele merg în optimi de pe primul loc, în timp tricolorele s-au calificat de pe poziția 4-a. Astfel, Neagu&Co vor da piept în faza următoare a competiției, învingătarea dintre Franța și Brazilia.

Cele două echipe îşi dispută locul 1 în grupa C. Meciul România - Rusia este programat în această seară, de la ora 19:15, în direct la Dolce Sport.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE