Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Update: UPDATE: OFICIAL. Costel Gâlcă este noul antrenor al echipei Espanyol Barcelona

Postat la: 14.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: sportnews.libertatea.ro

Constantin Gâlcă (43 de ani) a fost numit, luni, la conducerea tehnică a echipei din spaniole Espanol Barcelona. Tenicianul român a semnat un contract valabil până în vară, cu formația catalană.

"Antrenorul ales pentru a fi la conducerea echipei RCD Espanol este Constantin Gâlcă. Tehnicianul român va începe în această seară să conducă echipa la antrenamentul din Power8 Stadium pentru meciul cu Levante din Cupa Spaniei. Gâlcă a ajuns la un acord până la finalul anului şi va fi prezentat în această seară, la sala de conferinţă de la stadion, în jurul orei 21.00, după ce se va încheia antrenamentul. El va fi însoţit de preşedintele clubului, Joan Collet, şi de directorul sportiv Oscar Perarnau, care vor explica detaliile acestei noi etape", se arată în comunicatul clubul catalan.

Gâlcă va debuta oficial ca antrenor al echipei Espanol, marţi, de la ora 22.00, pe teren propriu, cu Levante, în returul 16-imilor de finală ale Cupei Spaniei. În tur, scorul a fost egal, 1-1.

///

Costel Gâlcă (43 de ani) şi-a găsit în sfârșit un angajament, la șase luni de la despărțirea de Steaua.

Cu toate că a câştigat tot ce se putea pe plan intern (campionat, Cupa României şi Cupa Ligii), Gâlcă a dus lipsă de oferte. Antrenorul român a ajuns în cele din urmă la un acord cu Espanyol Barcelona, potrivit publicației El Mundo Deportivo.

Ziarul a notat că Gâlcă este principalul favorit să-l înlocuiască pe Sergio, iar anunţul urmează să fie făcut pe site-ul oficial al grupării catalane. Tehnicianul român a evoluat pentru Espanyol perioada 1997-2001. Acesta a mai pregătit-o pe Almeria B (2009-2010), naţionala României U17 (2013-2014) şi Steaua (2014-2015).

După 15 etape din Primera Division, Espanyol Barcelona ocupă locul 12, din 20, cu 17 puncte.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE