Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cristiano Ronaldo își va încheia cariera la Real Madrid

Postat la: 28.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai apreciați jucători de la Real Maqdrid, cu peste 300 de meciuri în cei 6 ani de când a semnat cu gruparea spaniolă. al. Portughezul a primit oferte de transfer de la mai multe cluburi. 

În presa internațională s-a speculat că Ronaldo ar putea fi tentat de o megaofertă a francezilor de la PSG. Impresarul jucătorului, Jorge Mendes, a anunțat însă că Internaționalul portughez își va încheia cariera la Real Madrid.

"E cel mai bun fotbalist din istoria fotbalului si va mai juca la Real 4,5,6,7 ani. Isi va incheia cariera la Madrid. E fericit la Real si probabil va juca pana pe la 40 de ani", a spus Mendes.

În vârstă de 30 de ani, Cristiano Ronaldo joacă la Real din iunie 2009. El este fotbalistul cel mai bine plătit din lume, cu peste 70 milioane euro în 2014.
Cota de piață a golgheterului echipei Real Madrid este de 110 milioane de euro. Salariul stagional al lui Ronaldo la Real Madrid este de 17 milioane de euro.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE