Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












CUPA DAVIS, România vs Slovenia. S-au vândut toate biletele

Postat la: 02.03.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Toate biletele pentru cele trei zile ale întâlnirii România - Slovenia, din cadrul primului tur al Grupei I din zona Europa/Africa a Cupei Davis, s-au vândut, informează Agerpres. 

Potrivit organizatorilor, primele tichete care s-au epuizat, în numai trei zile de la punerea lor în vânzare (17 februarie), au fost cele pentru meciul de dublu, de sâmbătă, în care Horia Tecău va face pereche cu Florin Mergea. De menționat că organizatorii au scos la vânzare câte 490 de bilete pentru fiecare zi (4-6 martie), la prețul de 50 lei/reuniune, alte circa 500 de bilete fiind rezervate unor invitați din întreaga țară.

La finalul acestei săptămâni, echipa de tenis a României va evolua împotriva reprezentativei Sloveniei în primul tur al Grupei I din zona Euro-Africană a Cupei Davis. Componenții echipei României sunt: Adrian Ungur, Marius Copil, Horia Tecău și Florin Mergea alături de căpitanul nejucător - Andrei Pavel.

Festivitatea tragerii la sorți a jocurilor din cadrul meciului România - Slovenia va avea loc joi, 3 martie, începând cu ora 12,30, în Sala 'Regele Ferdinand' din Palatul administrativ al municipiului Arad.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE