Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cupa Mondială de rugby 2015. Italia vs România. Cine câștigă se califică automat la ediția din 2019. Ora și televizarea

Postat la: 11.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Echipa națională de rugby a României va întâlni reprezentativa similară a Italiei, duminică, în al patrulea meci pe care "Stejarii" îl dispută la Cupa Mondială de rugby 2015. Confruntarea va avea loc pe arena din Exeter, care are o capacitate de 12.300 de locuri, fiind cea mai mică din competiție.

Cele două echipe țintesc a doua victorie a turneului din Anglia și Țara Galilor, pentru a obține calificarea la Cupa Mondială din 2019, care va avea loc în Japonia.

"Este unul dintre cele mai importante meciuri ale noastre. Dacă ne calificăm automat la următoarea Cupă Mondială, ne vom putea concentra asupra dezvoltării echipei în următorii patru ani", a declarat Lynn Howells, selecţionerul galez al "Stejarilor".

România va fi privată de căpitanul Mihai Macovei. Autorul celor două eseuri din meciul cu Canada, scor 17-15, a fost suspendat pentru un placaj periculos în acelaşi meci. De partea cealaltă, Italia nu se poate baza pe serviciile căpitanului ei, Sergio Parisse, din cauza unei accidentări.

Reprezentativele celor două țari au disputat 41 de întâlniri, dintre care 22 au revenit Italiei, 16 României, iar trei partide s-au încheiat la egalitate.
Ultima victorie a României în fața Canadei a avut loc în 2004, scor 25-24. Ultima confruntare s-a disputat la Cupa Mondială din 2007, singura întâlnire din cadrul celei mai importante competiții ale lumii, când italienii au câștigat cu 24-18.

Meciul România - Italia, din Grupa D a Cupei Mondiale de rugby 2015 va avea loc duminică, de la ora 16:30 și va fi televizat de Digi Sport 1.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE