Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cupa României 2015-2016. Steaua s-a calificat în sferturi, după ce a învins-o pe FCM Baia Mare la loviturile de departajare

Postat la: 29.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Steaua este a opta echipă calificată în sferturile de finală ale Cupei României, sezonul 2015-2016. Deținătoarea trofeului a câștigat meciul disputat în deplasare, scor 5-2, cu FCM Baia Mare (L2), joi seară, după disputarea loviturilor de departajare.

În fața propriilor suporteri, băimărenii au început tare meciul, iar în minutul 8 Arnăutu a scăpat singur spre poartă, dar a fost blocat de Varela în momentul șutului.

Patru minute mai târziu, s-a declanșat nebunia pe stadionul Viorel Mateianu. Pădurar a deschis scorul, deși a șutat prost, din interiorul careului.
În minutul 27, Steaua a primit penalty, în urma unui fault comis de Ignea asupra lui Nicușor Stanciu, în suprafața de pedeapsă. Tade a transformat, marcând al treilea gol în tricoul campioanei. Toate cele trei reușite au fost în urma unor lovituri de pedeapsă.

Gazdele au început bine și repriza secundă. În minutul 51, Ignea l-a pus la încercare pe Cojocaru, dar portarul oaspeților a reținut fără probleme.
Ignea a fost aproape de 2-1 în minutul 57, jucătorul moroșenilor a bătut în zid o lovitură liberă de la 20 metri, balonul a revenit la el și a șutat la o palmă de poartă.

La finalul timpului regulamentar de joc, scorul a fost 1-1, astfel că au urmat două reprize de prelungiri a câte 15 minute fiecare.

Elevii lui Dorin Toma au evoluat exemplar și au atacat poarta lui Cojocaru. În minutul 107, echipa din liga secundă a ratat o ocazie uriașă. Codin a țintit bara dintr-o poziție ideală. La faza următoare, Deac a trimis puțin pe lângă poartă. La finalul celor două reprize suplimentare, scorul a rămas 1-1, astfel că învingătoarea s-a decis la loviturile de departajare.

De la Steaua au marcat Tade, Chipciu, Varela și Carp, iar de la FCM Baia Mare au marcat Deac și au ratat Pop și Străuț.

În sferturile de finală ale Cupei României s-au mai calificat echipele Astra Giurgiu, CSMS Iaşi, ACS Poli Timişoara, ASA Târgu Mureş, CFR Cluj, Dinamo și Viitorul.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE