Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dan Alexa este noul antrenor al Rapidului. Valerii Moraru: Negocierile nu au durat mult, el a înţeles condiţiile pe care le putem oferi aici

Postat la: 26.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Acționarul majoritar al Rapidului, Valerii Moraru, s-a înțeles cu Dan Alexa să antreneze echipa giuleșteană. Tehnicianul va semna un contract valabil un sezon, cu drept de prelungire, potrivit Mediafax.

"Ne-am pus de acord cu Dan Alexa pentru un contract valabil un sezon, cu drept de prelungire din partea clubului. Negocierile nu au durat mult, el a înţeles condiţiile pe care le putem oferi aici şi s-a arătat mulţumit de oferta noastră. Contractul îl vom semna imediat după ce Dan Alexa îşi reziliază contractul cu ACS Poli", a afirmat Moraru pentru sursa citată.

Alexa a demisionat de la ACS Poli Timişoara, vineri seară, după meciul cu FC Viitorul, pierdut cu scorul de 0-4. Rapid va întâlni în prima etapă a Ligii a 2-a, echipa CS Balotești, sâmbătă, de la ora 11.00.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE