Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












De ce nu s-au putut duce bucureștenii acasă cu metroul după meciul România - Grecia

Postat la: 08.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cu o zi înaintea meciului dintre România și Grecia, din etapa a 8-a a Grupei F din preliminariile Campionatului European de fotbal din 2016, Federația Română de Fotbal a trimis un comunicat potrivit căruia, RATB și Metrorex și-au prelungit programul de luni până la ora 01.00. Astfel, persoanele care urmau să vizioneze pe viu meciul tricolorilor cu elenii aveau cu ce merge acasă. La finalul meciului de pe Național Arena, stupoare. Metrourile nu au mai circulat.

Compania Metrorex a anunţat că programul metroului după meciul echipei naţionale a României cu Grecia de luni seara nu a fost prelungit până la ora 1.00 deoarece Federaţia Română de Fotbal nu a achitat costurile acestei extinderi a orarului.

"Federaţia Română de Fotbal nu a plătit niciodată vreo sumă pentru prelungirea programului la metrou după partidele organizate în Bucureşti. La un eveniment desfăşurat în 2014, finala Cupei României, a existat o cerere similară din partea Metrorex. Primăria Municipiului Bucureşti a trimis însă o adresă către Metrorex, iar programul la metrou a fost prelungit fără costuri suplimentare", este răspunsul conducerii FRF pentru ProSport.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE