Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Decizie controversată a FRF! Cartonaşele galbene încasate de jucători în sezonul regulat nu vor conta în play-off și play-out

Postat la: 21.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: prosport.ro

Comitetul Executiv al FRF a aprobat modificarea Regulamentului Disciplinar. Astfel cartonaşele galbene încasate de jucătorii din primele două ligi în sezonul regulat nu vor conta în play-off şi play-out.

"Avertismentele primite în sezonul regular al Campionatului Național Liga I și Liga a 2-a nu vor fi preluate în jocurile din play-off / play-out. Alin. 4. La jocurile de baraj din faza a III-a a Campionatului Național Liga I și Liga a 2-a nu se va ține cont de avertismentele primite de jucători în fazele anterioare, pentru niciuna dintre echipele între care se dispută meciurile", se arată în comunicatul FRF.

Totodată, Comitetul Executiv a luat act de propunerile privind sporirea numărului de jucători tineri în competiţiile de fotbal. "Ia act de informarea efectuată de FRF cu privire la situația juniorilor U21 - U23 la nivelul campionatelor naționale în România și pachetul de măsuri care vor conduce la creșterea numărului de jucători la această grupă de vârstă cu titlu de propunere, care urmează a fi comunicată spre analiză: Liga a 3-a - obligativitate 3 jucatori U19, Liga a 2-a - obligativitate 3 jucatori U21, Liga a 1-a - obligativitate 1 jucator in teren U21, Liga a 4-a - echipele care vor să participe la baraj să îndeplinească aceleași condiții, cluburile din Liga1, Liga2 și cele Liga elitelor U19 să aibă posibilitatea formării unei echipe satelit în Liga a 3-a direct, Introducerea dublei legitimări", notează sursa citată.

Următoarea ședință a Comitetului Executiv al FRF va avea loc în 22 ianuarie 2016, de la ora 12.00.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE