Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dinamo vs Astra, în sferturile Cupei României. Dănuț Coman: "Vrem să câștigăm trofeul"

Postat la: 05.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: dolcesport.ro

Dănuț Coman, președintele executiv al clubului Astra, a anunțat joi, că formația giurgiuveană dorește să câștige ediția 2015-2016 a Cupei României. În sferturile competiției, jucătorii pregătiți de Marius Șumudică vor întâlni Dinamo, potrivit tragerii la sorți care a avut loc joi, la Casa Fotbalului.

''Nu știu încă unde vom juca, pe stadionul din Șoseaua Ștefan cel Mare sau pe Arena Națională. Indiferent de teren, noi mergem cu gândul la victorie, mergem cu gândul să câștigăm trofeul Cupa României. Sper să avem puterea necesară pentru asta'', a declarat Dănuț Coman, potrivit Agerpres.

''Indiferent de echipa care se trăgea pentru noi, oricum era un meci greu. Sunt sigur că și cu Dinamo București ne așteaptă un meci dificil. Dinamo are o echipă foarte bună, se va motiva mult la meciul cu noi, nu o să ne fie ușor. Avem forța necesară pentru a câștiga toate trofeele puse în joc în acest an", a mai spus Coman.

Partidele din sferturile Cupei României se vor disputa într-o singură manșă, în zilele de 15, 16 și 17 decembrie.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE