Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Update: Doha 2016. Djokovic l-a învins pe Nadal, în cea mai așteptată finală a începutului de an. Sârbul conduce, în premieră, la meciurile directe / VIDEO

Postat la: 09.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

UPDATE:

Sârbul Novak Djokovic (locul 1 mondial) l-a bătut drastic pe spaniolul Rafael Nadal (locul 5 mondial), în finala turneului ATP de la Doha, dotat cu premii totale de 1.189.605 dolari, care a avut loc sâmbătă. Nole a controlat meciul de la un capăt până la celălalt, impunându-se în două seturi, scor 6-1, 6-2. 

Meciul a durat o oră 13 minute. Djokovic s-a aflat la prima lui finală la Doha. Înaintea confruntării, scorul direct dintre cei doi jucători de tenis era egal, 23-23. Astfel, sârbul a preluat conducerea, în premieră. În plus, liderul în clasamentul ATP a cucerit al 68-lea titlu ATP, din 99 de finale disputate.

 

///

Sârbul Novak Djokovic (locul 1 mondial) și spaniolul Rafael Nadal (locul 5 mondial) se vor întâlni azi, în finala turneului ATP de la Doha, dotat cu premii totale de 1.189.605 dolari.

În penultimul act al competiției, Djokovic l-a învins pe cehul Tomas Berdych, scor 6-3, 7-6 (3), în timp ce Nadal a trecut de ucraineanul Ilia Marcenko, scor 6-3, 6-4. Sârbul poate cuceri al 68-lea titlu ATP, din 99 de finale disputate.

Cei doi jucători de tenis s-au confruntat în 46 de meciuri. Înaintea finalei de la Doha egalitatea dintre cei doi este perfectă, fiecare impunându-se de 23 de ori.
Anul trecut, Nole și Rafel s-au întâlnit de patru ori și de fiecare dată a câștigat sârbul.

Finala turneului ATP de la Doha dintre Novak Djokovic și Rafael Nadal este programat sâmbătă, de la ora 17:00, în direct pe Euro Sport 1.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE