Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












EURO 2016. Cum arată urnele valorice pentru Campionatul European de fotbal din Franța

Postat la: 14.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Reprezentativele Franței, Germaniei, Angliei, Portugaliei, Belgiei şi Spaniei alcătuiesc prima urnă la tragerea la sorţi pentru Campionatul European din 2016. În schimb, România va fi repartizată după play-off, a anunțat UEFA. Tricolorii vor fi repartizați în urna a treia sau a patra. Reprezentativele Suediei, Bosniei-Herţegovina, Ucrainei şi Ungariei vor fi capi de serie la barajul pentru calificare.

În urna a doua vor fi Italia, Rusia, Elveţia, Austria şi Croaţia.Dacă Bosnia va câştiga în play-off, va fi în urna a doua. Dacă Bosnia va pierde, Ucraina poate intra în urna a doua, în cazul în care trece de play-off. Dacă ambele echipe pierd, Cehia va fi a şasea echipă din urna a doua.

În urna a patra vor fi Islanda, Ţara Galilor, Albania şi Irlanda de Nord.

Cehia, Polonia, România, Slovacia şi Turcia vor trebui să aştepte disputarea play-off-ului pentru a afla în ce urne vor fi.

Reprezentativele Suediei, Bosniei-Herţegovina, Ucrainei şi Ungariei vor fi capi de serie la barajul pentru calificarea la Campionatul European din 2016, a mai anunţat UEFA. Echipele care nu sunt capi de serie: Danemarca, Irlanda, Norvegia şi Slovenia.

Turul barajului se va disputa la 12/13/14 noiembrie, iar returul la 15/16/17 noiembrie. Tragerea la sorți a barajelor va avea loc vineri, la Nyon, iar tragerea la sorţi a grupelor pentru Euro-2016 va avea loc la 12 decembrie.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE