Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












EURO 2016 preliminarii. România vs Finlanda. Fanii tricolorilor au dat buzna la casele de bilete

Postat la: 06.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

La doar câteva ore după ce Federația Română de Fotbal a pus în vânzare biletele pentru meciul dintre România și Finlanda de pe Național Arena, sute de suporterii au stat la cozi pentru a cumpăra tichete de acces la partida de joi seara.

Sute de bucureșteni au stat, marți la coadă la casele de bilete de la Arena națională pentru a achiziționa tichete pentru ultimul meci disputant de tricolori acasă în calificările pentur Campionatul European din 2016. Pe lângă aceștia, alți 10.000 și-au luat bilete online la prețul unic de 20 de lei de pe site-ul FRF.

În primele minute nu mai puţin de 15.000 de utilizatori au accesat site-ul pentru a-şi procura bilete la partida de pe Arena Naţională, informează frf.ro. Pe lângă aceştia, alţi 10.000 de fani şi-au luat bilete virtuale, care pot fi preschimbate în bilete reale cu ajutorul codului unic pe care îl vor primi pe adresa de e-mail înregistrată în sistem, tichetele lor urmând a fi alocate în zonă special rezervată la Tribuna EST.

"Le mulţumesc celor aproape 10.000 de români care şi-au achiziţionat bilete în campania Arena Fanilor. Eu şi colegii mei purtăm tricourile cu chipurile fanilor în onoarea lor. De asemenea, toţi cei 10.000 de suporteri îşi pot preschimba gratuit biletele virtuale în reale până miercuri, la ora 11.00. Procedura de preschimbarea va fi comunicată ulterior pe site-ul FRF", a spus președintele FRF, Răzvan Burleanu

La ora 14:00 s-au deschis şi casele de bilete de la Arena Naţională. Suporterii au creat cozi de zeci de metri pentru a-şi procura un tichet la meciul cu Finlanda.
"Va fi un un preţ unic, de 20 de lei, fie că e vorba de tribuna I, peluze sau inele, dar exceptând zona VIP. Biletele vor fi puse în vânzare pe site-ul bilete.frf.ro, începând de astăzi de la ora 11.00", a declarat Burleanu.
De asemenea, biletele pot fi achiziționate și print intermediul a circa 500 de puncte din cadrul magazinelor Inmedio şi Germanos din toată ţara.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE