Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












EURO 2016, preliminarii. Scene desprinse din război! Moldovenii și rușii s-au bătut înaintea meciului dintre reprezentativele celor două țări

Postat la: 09.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Incidente grave înaintea meciului dintre echipa națională a Republicii Moldova și reprezentativa similară a Rusiei, din a noua etapă a grupei G a preliminariilor Canpionatului European din 2016.

Mai mulți fani ruși s-au încăierat cu membrii Gărzii Populare de peste Prut înaintea meciului cu Moldova. Conflictul a pornit de la un grup de circa 20 de ruși, care, în drum spre Zimbru din Chișinău, au insultat mai mulți protestatari și au scandat lozinci anti-Republica Moldova și anti-UE, informează timpul.md.

Paza din Orășelul Demnității a încercat să îi liniștească pe suporteri, dar aceștia au reacționat cu gaze lacrimogene. Platforma DA a trimis un comunicat de presă:

"În jurul orei 20:00, un grup din 7 persoane, în stare de ebrietate, originari din Federația Rusă, au venit în Orășelul Demnității. În timp ce locatarii priveau știrile, ei s-au aranjat în fața televizorului și au încercat să provoace mulțimea scandînd „vi measo mi russkie".
Paza orășelului a încercat să îi liniștească, la care ei au atacat cu gaze lacrimogene. Unul din provocatori a fost imobilizat, iar altul în încercarea de a lovi paza a dat greș și a lovit în camaradul său.
De menționat, că deși poliția era în preajmă, s-a implicat abia după ce provocatorii au fost imobilizați de paza orășelului
", se arată în comunicat.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE