Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Fed Cup 2016. România - Cehia: "România pornește cu șansa a doua"

Postat la: 26.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Președintele Federației Române de Tenis (FRT), George Cosac, a declarat, marți, că echipa României pornește cu șansa a doua în meciul cu Cehia, programat la Cluj-Napoca în primul tur al Grupei Mondiale a Fed Cup.

Cosac a precizat că absența numărului 2 WTA, Simonei Halep, este "o pierdere importantă".

"Este o întâlnire împotriva campioanei mondiale din ultimele trei ediții. Din păcate, va trebui să jucăm fără cea mai importantă jucătoare, pentru că Simona are nevoie de o operație cât mai repede. Simona este a doua jucătoare din lume, o jucătoare foarte importantă. Nu pot să spun în procente cu cât scade forța echipei noastre. Dar absența ei este o pierdere importantă. Pornim cu șansa a doua, așa cum am pornit și în Canada. Dar e un meci în care ne păstrăm șansele noastre. Având susținerea publicului de la Cluj, sperăm ca aceste șanse să se mărească, iar la sfârșitul celor două zile să fim chiar câștigători", a spus Cosac.
Președintele FRT a explicat că miercuri se va anunța dacă Alexandra Dulgheru, jucătoare care acuză probleme medicale, va putea evolua pentru România în meciul cu Cehia, notează Agerpres.

Echipa de FED Cup a României va întâlni, pe teren propriu, formaţia Cehiei, în sferturile de finală ale Grupei. Întâlnirea România - Cehia va avea loc la 6-7 februarie 2016. Învingătoarea dintre România şi Cehia va juca în semifinale cu Germania sau Elveţia. România a ajuns între cele mai bune opt echipe din lume după ce a învins, în luna aprilie, la Montreal, echipa Canadei, cu scorul de 3-2.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE