Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Federația Română de Fotbal inaugurează Centrul de Excelență Tricolor11 Timișoara

Postat la: 23.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: frf.ro

Centrul de Excelență Tricolor11 Timișoara va fi inaugurat oficial miercuri, 23 septembrie. Acesta este al doilea centru la nivel național din seria de opt pe care Federația Română de Fotbal a anunțat că le va deschide până în 2018, potrivit frf.ro.

La eveniment vor fi prezenți elevii care țintesc performanța sportivă, glorii ale fotbalului timișean, foști internaționali, părinți, profesori și staff tehnic, reprezentanți ai partenerilor care au realizat acest proiect, Federația Română de Fotbal și Primăria Municipiului Timișoara.

Cei 27 de tineri din Centrul de Excelență Tricolor11 Timișoara beneficiază de asistență tehnică, instruire sportivă, instruire școlară și de un calendar de competiții intens.

Inaugurarea oficială este programată miercuri, 23 septembrie, de la ora 12:00, la sediul Liceului cu Program Sportiv Banatul Timișoara, aleea F.C. Ripensia nr. 29 (lângă intrarea în stadionul Dan Păltinișanu). Festivitatea va fi urmată de un meci amical pe care Tricolor11 Timișoara îl va disputa, pe noul teren sintetic ce va fi inaugurat cu această ocazie, în fața juniorilor de la Vojvodina Novi Sad.

Primul Centru de Excelență Tricolor11, cel din Târgu Mureș, a fost deschis oficial sâmbătă, 19 septembrie, în prezența a peste o sută de persoane. Ceremonia de la Târgu Mureș a fost urmată de victoria echipei Tricolor11 în Liga Elitelor U17, 3-2 cu Pandurii Tg. Jiu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE