Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Fotbalul românesc e în colaps! Se desființează încă un club de tradiție: "Nu mai există bani. În două etape clubul nu va mai exista"

Postat la: 04.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ceahlăul Piatra Neamţ o ia pe urmele clubului Unirea Urziceni. Gruparea moldoveană are șanse mari să se desiințeze, din cauza problemelor financiare. Se pare că finanțatorul echipei, italianul Angelo Massone ,a fugit cu banii din drepturile TV.

"În primul rând, precizez că nu mai am nicio funcţie oficială la club. Fac eforturi doar să adun nişte oameni care să preia clubul şi să îl salveze fără mine în conducere. Dar dacă nu se ajunge la o înţelegere, în două etape clubul nu va mai exista! Se poate vorbi despre dispariţia Ceahlăului de pe harta sportivă din România. Nu mai există bani pentru nimic, în momentul de faţă nu sunt 10.000 lei pentru organizarea următorului meci", a avertizat Viorel Mestecăneanu, fostul preşedinte al nemţenilor, potrivit bzi.ro.

Clubul nemțean a fost fondat în 1919, iar în prezent evoluează în Liga a 2-a.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE