Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Gigi Becali a anunțat că se retrage din viața publică. Îl crede cineva?

Postat la: 18.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: enational.ro

Gigi Becali a susținut, vineri, o conferință de presă în care a anunţat că se retrage din viaţa publică. Latifundiarul din Pipera susține că vrea să se dedice în totalitate familiei şi că perioada petrecută după gratii l-a schimbat. Gigi Becali nu se află la prima declarație de acest fel.

"Să mă ierte familia mea că nu m-am ținut de cuvânt. Viața publică are o mrejă care te fură și nu-ți dai seama. Am dat azi un interviu, am mai dat unu, am mai dat unu, ba din jenă, ba din dragoste, am dat iar și m-ați furat. Dar eu ce fac? Cad și mă ridic. Acum vă spun. Lăsați-mă în pace, nu mă mai sunați, nu mai vorbiți cu mine. Nu vreau să mai stau în viața publică. O să vă spun și de ce.

Cel mai important motiv e că mie mi-au spus și Sfinții Părinți pe muntele Athos, ‘domnule Becali ai grijă să nu pierzi din puterea duhovnicească pe care ai câștigat-o în temniță. Vezi să nu te depărtezi de Hristos!'. Alții fac rele și Dumnezeu le dă și mai rău dacă nu se învață minte, dar eu vreau să termin cu viața publică, vreau ca viața mea să i-o dau lui Hristos. Eu îl iubesc și vreau să-i dau viața mea Lui. Nici n-am să mai jignesc eu niciodată, asta nu mai e în ființa mea, Dumnezeu le-a scos din ființa mea. Ăsta e unul dintre motive", a declarat Gigi Becali, într-o conferinţă de presă, potrivit Digi Sport.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE