Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Gimnastică. Primele măsuri după dezastrul de la Glasgow. Se poate lăsa cu demiteri. Scrisoare deschisă a șefului COSR, Alin Petrache

Postat la: 26.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: sportnews.libertatea.ro

Comitetul Olimpic Sportiv Român (COSR) a trimis o scrisoare deschisă către Federația Române de Gimnastică (FRG), după rezultatele dezastruoase înregistrate la Campionatele Mondiale de gimnastică artistică de la Glasgow.

Forul condus de Alin Petrache a recomnadat cooptarea antrenorului Nicolae Forminte în conducerea tehnică a lotului feminin de gimnastică și angajarea unui specialist străin care să se ocupe de pregătirea sportivelor la paralele inegale.

"Manifestându-ne public îngrijorarea, revenim, solicitându-vă implementarea unor măsuri concrete în scopul redresării parcursului sportiv rămas până la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro 2016, prima premisă a unei evoluţii în perspectiva Jocurile Olimpice Tokyo 2020", a afirmat Petrache.

"COSR solicită o analiză a prestaţiei antrenorilor şi a celorlalţi membri ai colectivului tehnic în procesul de pregătire şi participare la Campionatul Mondial 2015, identificarea răspunderii fiecărui membru faţă de rezultatele obţinute şi comunicarea măsurilor pe care FRG înţelege să le aplice", se arată pe site-ul forului.

Echipa feminină a României s-a clasat pe locul 13 în calificările încheiate sâmbătă la Campionatele Mondiale de gimnastică artistică de la Glasgow. Astfel, sportivele au ratat atât intrarea în finala pe echipe, cât și calificarea directă la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Echipa feminină a României nu au reușit nicio calificare în finalele pe aparate, o contraperformanță istorică pentru acest sport.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE