Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ion Ţiriac: „Simona Halep nu participă la Rio pentru raţiunile ei"

Postat la: 11.07.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Magnatul Ion Ţiriac face anunţul momentului. Fostul jucător de tenis spune tot despre Simona Halep şi comentează scandalul în care este implicat sportul românesc înaintea Olimpiadei de la Rio. Simona Halep a declarat în mai multe rânduri că nu este încă sigură de participarea la Jocurile Olimpice de la Rio, din cauza virusului Zika.

Ion Ţiriac a dezvăluit, sâmbătă, că românca de pe locul 5 WTA a luat deja o decizie: nu va participa la Olimpiadă. "Nu mă așteptam ca Ponor să fie cea desemnată să fie portdrapelul României la Jocurile Olimpice. Nu știam că e calificată, credeam că va merge Larisa Iordache. Cristina Neagu e cea mai bună handbalistă în acest moment. Halep e sportivul român care apare cel mai mult la televizor, dar ea nu merge la Rio. Simona Halep nu participă pentru raţiunile ei. Asta să o întrebaţi pe ea de ce nu participă. De departe, dar pe departe, Halep e sportiva cea mai mediatizată în momentul ăsta, nu numai în România, în lume, din punct de vedere al tenisului. Simona Halep e pe ecranul de TV de câteva sute de ori mai mult decât alţi sportivi români. Merită numai pentru treaba asta să ducă drapelul", a spus Ion Ţiriac. "Încă nu m-am decis în privinţa participării la Jocurile Olimpice. O să consult mai mulţi medici înainte să iau o decizie finală", a spus Simona, la revenirea în ţară, după turneul de la Wimbledon.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE