Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Jucătorii de la Astra s-au reunit pentru a câștigat titlul. Giurgiuvenii i-au dat afară pe Tembo și Gourye

Postat la: 10.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Liderul la zi al campionatului, Astra, a efectuat primul antrenament din 2016, âmbătă, la Izvorani, pe terenul sintetic de la Complexul Olimpic, sub comanda lui Marius Şumudică, informează site-ul oficial al grupării giurgiuvene.

Primul antrenament a fost unul de reacomodare la efort, la fel ca şi cel de duminică, urmând ca apoi, pregătirea de iarnă să includă cele două cantonamente centralizate.

Suntem pe primul loc, problemele noastre au rezolvare, eu mă bucu că sunt în postura, deocamdată, de a nu fi pierdut niciun fotbalist important. Suntem în tratative cu câţiva fotbalişti, dar venirile vor depinde şi de eventualele vânzări" - a declarat Şumudică.

Conducerea clubului a reziliat contractele jucătorilor Fwayo Tembo şi Ninos Gourye.

Luni după-amiază, lotul Astrei va pleca spre Cipru, hotelul Atlantica Miramare Beach din Limassol găzduind echipa în primul stagiu centralizat de pregătire. Pe 17 ianuarie, Astra va întâlni prim-divizionara rusă Kuban Krasnodar în primul amical din 2016, apoi, pe 20, cu două zile înainte de revenirea în ţară, se va juca un amical cu liderul eşalonului secund din Cipru - Karmiotissa.

Al doilea cantonament va fi tot în Cipru, începând cu 25 ianuarie, pe lista adversarelor din acest turneu aflându-se Partizan Belgrad şi două echipe de prim eşalon din Polonia.


Lotul prezent la reunire

Gavrilaş, Boşneag - portari

Queiros, Al. Stan, Ricardo Alves, J. Morais, Geraldo, Oros, F. Ioniţă (Astra 2) - fundaşi

Dandea, Lovin, Boubacar, Enache, William, Al. Ioniţă, Răileanu, R. Moise, V. Gheorghe, (Astra 2, revenit de la CS Afumaţi),

Budescu, Alibec, D. Niculae, Florea, Roşu - atacanţi

De la reunire au lipsit: Boldrin,, S. Lung, Găman și Teixeira.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE