Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Jucătorii naționalei de fotbal a României au aprins lumânări la clubul Colectiv

Postat la: 12.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: romaniainsider.com

Componenții naționalei de fotbal a României împreună cu selecționerul Anghel Iordănescu și cu președintele FRF, Răzvan Burleanu, au aprins, miercuri seara, lumânări la clubul Colectiv, în memoria victimelor tragediei, informează Agepres.

Tricolorii au venit cu autocarul în jurul orei 21:00. Anghel Iordănescu a declarat că nu a mai trăit o astfel de catastrofă. "Ne-am dorit să fim prezenți aici. Jucătorii echipei naționale, staff-ul tehnic, conducerea federației, toți suntem alături de familiile îndoliate. Este multă durere și tristețe. Este una dintre cele mai mari catastrofe pe care le-am prins în viață. Dumnezeu să-i odihnească. De asemenea, le dorim multă sănătate celor care luptă pentru a rămâne în viață. Toți jucătorii au discutat în aceste zile în cantonament despre acești tineri care ne-au părăsit", a afirmat selecționerul la clubul Colectiv, potrivit sursei citate.

Echipa națională de fotbal a României întâlnește, în 17 noiembrie, la Bologna, selecționata Italiei, într-o partidă amicală, de la ora 21:45, în direct la PRO TV.

Numărul persoanelor decedate în urma tragediei din clubul bucureștean Colectiv a ajuns, joi dimineața, la 53. Zeci de răniți se află în continuare în spitale din România și străinătate.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE