Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












LIGA 1. ASA Tg. Mureș vs Petrolul Ploiești, etapa a 10-a. Ora și televizarea meciului

Postat la: 12.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: www.observatorulph.ro

ASA Tg. Mureș va primi replica Petrolului Ploiești, sâmbătă, de la ora 21.00, în etapa a 10-a a Ligii I. Meciul va fi transmis în direct de Digi Sport, Dolce Sport și Look TV.

Înaintea meciului de sâmbătă, ASA Tg. Mureș ocupă locul 4, cu 16 puncte.

"Ne așteaptă un meci foarte greu, chiar dacă Petrolul ocupă ultimul loc al clasamentului. Este o echipă bună, cu jucători buni. I-am urmărit în ultimele jocuri, au avut evoluții foarte bune atât în meciul cu Astra, cât și în cel de la Timișoara, din Cupa Ligii. Jucăm acasă, în fața propriilor suporteri, ne-am pregătit bine în ultimele 2 săptămâni și sunt sigur că vom face un meci bun. Sperăm ca după cele 90 de minute cele 3 puncte să rămână acasă. Suntem pe un drum bun, în ultimele 3 jocuri am reușit 7 puncte, cu Steaua, Voluntari și Iași. Ne dorim să rămânem pe primele locuri, iar pentru acest lucru avem nevoie de victorie", a declarat Vasile Miriuță, antrenorul ardelenilor, pentru site-ul oficial al clubului.

Pentru jocul cu Petrolul, vicecampioana României nu se poate baza pe Bejan, suspendat și Ndoye, accidentat.

De partea cealaltă, ploieștenii au moralul afectat după ce au fost eliminați din Cupa Ligii, de ACS Poli Timișoara, scor 0-1. Nici în campionat situația nu e prea bună pentru "lupii galbeni". Petrolul ocupă ultima poziție, cu un punct.

Întâlnim o echipă solidă, cu jucători experimentaţi, dar asta nu înseamnă cu ne gândim la altceva decât la câştigarea celor trei puncte. Avem mare nevoie de victorie şi va fi foarte important să reuşim să fructificăm oportunităţile pe care le vom avea. Petrolul a fost echipa care şi-a creat multe ocazii de gol în toate partidele din acest sezon, însă s-a ratat foarte mult şi asta a dus la pierderea unor puncte importante. În acelaşi timp trebuie să căutăm să eliminăm şi greşelile de genul celor pe care le-am comis în partidele precedente", a declarat antrenorul Petrolului, Eusebiu Tudor, pentru site-ul oficial al clubului ploieștean.

Partida dintre ASA Tg. Mureş şi FC Petrolul Ploieşti va fi condusă de către o brigadă alcătuită din Horaţiu Mircea Feşnic (Cluj-Napoca) - Marius Nicoară (Drobeta Tr. Severin) şi Daniel Mitruţi (Craiova). Arbitru de rezervă va fi Marian Balaci (Drobeta Tr. Severin), în vreme ce observatori au fost delegaţi Sorin Boca (Iaşi) şi Cătălin Popa (Vaslui).

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE