Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












LIGA 1, etapa a 11-a. FC Voluntari vs ACS Poli Timișoara 0-0. Remiză albă, dar cu multe ocazii

Postat la: 18.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: ponturi-bune.ro

FC Voluntari şi ACS Poli Timişoara au terminat la egalitate, scor 0-0, pe arena din Ștefan cela mare, vineri seară, în prologul etapei a 11-a a Ligii I.

Oaspeţii au început curajos partida, iar în minutul 6, Llorente a trimis peste poartă. În minutul 18, timişorenii au solicitat un penalty la Melinte, care a căzut în careu după un contact cu Pancu, însă arbitrul Robert Dumitru a lăsat jocul să continue.

FC Voluntari şi-a creat prima ocazie în minutul 22, când Kirschstein s-a opus în faţa lui Kone. Călăul Stelei din etapa trecută, spaniolul Hernandez a trimis alături în minutul 26, dintr-o poziție perfectă.

Mihai Costea a fost aproape de reușită în minutul 70, respectiv 76, dar de fiecare dată s-a opus portarul echipei adverse.Î n urma acestui rezultat, FC Voluntari rămâne pe locul 13 în clasamentul Ligii I, cu 5 puncte, iar ACS Poli Timişoara se ocupă poziţia a 9-a, cu 12 puncte.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE