Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Maradona: "Aş antrena naţionala şi pe gratis"

Postat la: 24.07.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Diego Maradona, legendarul fotbalist argentinian în vârstă de 55 de ani, s-a oferit să antreneze din nou naţionala Argentinei după demisia lui Gerardo Martino, antrenorul cu care "Pumele" au pierdut două finale consecutive de Copa America, de data aceasta pe gratis, conform Associated Press.

Maradona a mai antrenat naţionala Argentinei în perioada 2008-2010, conducând de pe bancă tehnică naţionala la Campionatul Mondial din 2010, unde "Pumele" au ajuns până în sferturile de finală. În cele din urmă, Argentina a pierdut, scor 4-0, în faţa Germaniei, iar înfrângerea a dus la demiterea sa. "Dacă oficialii federaţiei consideră că pot reconstrui echipa, mă voi apuca şi o voi face gratis", a spus Maradona, citat de Associated Press.

În ciuda declaraţiilor lui Diego Maradona, acesta nu a fost inclus pe lista numelor de antrenori ce-l pot succeda pe Gerardo Martino. Printre variantele luate în calcul de oficialii federaţiei se numără Marcelo Bielsa, Miguel Angel Russo, Marcelo Gallardo, Jorge Burruchaga şi Nery Pumpido. Argentina nu a mai câştigat un trofeu major de 23 de ani. În 1993, naţionala Argentinei cucerea Copa America, în Ecuador.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE