Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Marius Șumudică: Mie îmi pare rău pentru Rădoi. Nu merita un astfel de tratament. Steaua, o rușine

Postat la: 21.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Marius Șumudică este cunoscut pemtru antipatia pe care o are față de Steaua. Antrenorul Astrei nu ratează nici o ocazie să-i critice pe roș-albaștrii. Fostul rapidist îi ia însă apărarea lui Mirel Rădoi, după înfrângerea Stelei, scor 0-3, suferită joi seară în meciul cu Rosenborg, din turul play-off-ului Ligii Europa.

"La Steaua e clar o perioadă de criza. Mie îmi pare rău pentru Rădoi. Eu am avut mereu o relație bună cu el. Eu nu cred că merita un astfel de tratament din partea fanilor, e un simbol al Stelei. Cei care îi huiduie pe el, pe Lăcătuș, nu sunt suporteri. Dar nu mă mai miră nimic, așa am pățit și eu la Rapid.

Este o rușine că Steaua nu se califică macar în grupele Europa League! Eu nu credeam nicio clipă că e posibil așa ceva. E o mare tragedie pentru fotbalul românesc. Iar vina lui Radoi este minimă, având în vedere ce se întâmplă la Steaua. Să ajungi să nu câștigi niciun meci acasă? Nu se poate așa ceva!", a spus Șumudică la Dolce Sport.

Mirel Rădoi i-a anunțat pe jucători că demisionează de la Steaua.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE