Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Maseur al lotului național de lupte, mort la Brasov. Panică de SIDA!

Postat la: 09.09.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cosmin Nițescu era maseur la lotul național de lupte. S-a stins din viață într-un spital din Brașov, pe data de 25 august, după câteva zile de comă. Așa cum a relatat jurnalistul Daniel Conțescu în Libertatea, el a fost găsit leșinat într-o cameră de hotel din Poiana Brașov, unde luptătorii „tricolori" se aflau în cantonament, de medicul coordonator al lotului, Adriana Limona.

„S-a instaurat panica, după ce s-ar fi aflat cauza decesului: virusul HIV, cu care maseurul ar fi fost infestat! Cazul este unul exploziv! Nițescu ar fi întreținut relații sexuale cu sportive din lotul național. Una dintre aceste fete, al cărei nume nu îl vom face public, este deja arătată cu degetul pe rețelele de socializare. Luni, fata respectivă urmează să efectueze testul HIV, trimisă de clubul la care este legitimată", a precizat Daniel Conțescu, el subliniind că informația a fost ținută „la secret" de Federația Română de Lupte, care trebuia să informeze toți sportivii cu care Nițescu a intrat în contact, pentru ca aceștia să-și facă testul HIV. Mădălina Linguraru (care a fost anunțată de Alina Vuc, participantă la Jocurile Olimpice de la Rio, despre subiectul menționat, unul sensibil) a declarat:

„De când am aflat vestea, stau în stres. Noi, la lupte, mereu avem răni. De la forță, de la... Uneori, avem sânge pe corp. O dată, acum un an, Cosmin avea răni la degete. Mi-a zis că nu-mi face masaj. Eu am insistat. Ce rău îmi pare de acel moment! De ce oi fi insistat? Marți, am făcut testul HIV, iar miercuri trebuia să iau rezultatul! Nu m-am dus să-l iau, îmi este frică! (până la urmă, a aflat rezultatul și este negativ - n.a.). M-am dus la spitalul din Brașov în care a murit Cosmin și l-am întrebat direct pe un medic dacă maseurul a murit de meningită sau de SIDA. Mi s-a spus că a avut HIV pozitiv, adică SIDA, dar că nu-mi poate arăta actele și să nu mă tem, că n-am nimic, decât dacă m-am culcat cu el! Eu nu m-am culcat cu el! Certificatul de deces poate fi cerut doar părinților lui... Se spune că s-ar fi culcat cu anumite sportive. Nu pot să spun dacă e adevărat sau nu. Știu doar o fată, îi cunosc numele, dar nu-l spun, care este genul care se culcă cu oricine. Repet, nu pot să-i zic numele. Cosmin activa la trei loturi: de cadeți, de juniori și de seniori. Și la lupte libere, dar și la lupte greco-romane. Vă dați seama? Peste 120 de sportivi! Copii începând de la 14-15 ani, până la adulți. Plus antrenori. Tuturor le-a făcut masaj". Alte luptătoare de la clubul din Sf. Gheorghe sunt în situația Mădălinei Linguraru.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE