Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Michel Platini își retrage candidatura de la președinția FIFA

Postat la: 08.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Preşedintele UEFA, Michel Platini, suspendat opt ani din orice activitate legată de fotbal, a anunțat că îşi retrage candidatura la conducerea FIFA. Francezul a adăugat că se va ocupa de dosarul ce îl vizează, informează mediafax.ro, citând lequipe.fr.

"Nu mă voi prezenta la alegerile pentru preşedinţia FIFA. Îmi retrag candidatura. Nu mai pot, nu mai am nici timpul şi nici mijloacele necesare pentru a merge să îi văd pe electori, să mă întâlnesc cu oamenii, să mă lupt cu alţii. Retrăgându-mă, aleg să mă dedic total apărării mele. Este o problemă de calendar, dar nu doar atât. Cum să câştigi alegeri dacă eşti împiedicat să faci campanie? Când Blatter s-a retras, am primit 150 de susţineri: o sută de scrisori oficiale de la federaţii şi cincizeci de promisiuni. Totul în două zile. Acum trebuie să mă ocup de toate recursurile, să urmez procedurile", a spus Platini.

Preşedintele demisionar al FIFA, Joseph Blatter, şi şeful UEFA, Michel Platini, au fost suspendaţi, la 21 decembrie, pentru opt ani din toate activităţile fotbalistice de Comisia de Etică a forului mondial.

Platini este acuzat că a primit 1,8 milioane de euro din partea lui Blatter în 2011, pentru o activitate de consilier încheiată în 2002, fără contract scris.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE