Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Miriuță a plecat cu scandal de la ASA: Nu sunt o marionetă

Postat la: 21.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Vasile Miriuță a făcut primele declarații după ce a plecat de la ASA Târgu Mureș și a explicat de ce a luat această decizie. Tehnicianul susține că jucătorii nu au avut nici un rol în plecarea sa, dar a lăsat să se înțelegeagă că au fost intervenții din partea conducerii.

"Am reziliat, totul este ok. Au fost niște probleme, într-adevăr și eu când simt că nu mai sunt dorit sau când două părți nu mai sunt pe aceeași undă, trebuie să plec.
Am avut o relație foarte bună cu jucătorii mai ales în ultima lună, nu ei au fost problema. Dacă te bagi peste mine, nu se poate. Dacă îți trebuie o marionetă... eu nu sunt o marionetă. Au fost ceva probleme la început, pentru că era la început, unii nu erau mulțumiți că nu sunt titulari.

Alta este chestiunea. Cu un singur om din conducere nu m-am înțeles, știți despre cine este vorba, nu vreau să dau nume (n.r. - Claudiu Maior). Dacă m-a adus, trebuia să mă lase să lucrez. La Ceahlăul, cu Gheorghe Ștefan am avut șase luni răgaz, la CFR, un an de zile.

Obiectivul meu la Târgu Mureș era să mă calific în play-off și eram acolo.

Decizia de a pleca am luat-o de joi, împreună cu staff-ul meu. Mi-au dat toți banii pe care îi aveam de luat. Au fost corecți și vreau să le mulțumesc", a ecplicat Miriuță.

Într-un final, tehnicianul a vorbit și de negocierile cu cei de la FC Botoșani și Energie Cottbus.

"Luni, la ora 10:00, m-a sunat președintele lui Energie, care mi-a spus că au nevoie de mine. Am replicat că voi lua primul avion și mă voi duce acolo. Nu am vorbit nimic de bani. Energie este clubul unde am activat 10 ani, atât ca jucător, cât și ca antrenor", a conchis Miriuță la "Digi Sport Special".

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE