Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Nou scandal în Liga 1. Iordănescu jr. vs Reghecampf: "Încep să cred că trăiește într-o lume paralelă"

Postat la: 24.04.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Edi Iordănescu, antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, i-a răspuns lui Laurențiu Reghecampf, tehnicianul Stelei, după ce acesta a declarant că fiul selecționerului n-a fost pedepsit pentru că a luat legătura în timpul unui meci cu elevii săi, fiind suspendat.

"Eu îi propun să ne respectam mai mult, să ne vedem fiecare de munca lui şi să nu uite că ar trebui să fie mai recunoscător Pandurilor. Dacă nu era echipa Pandurii, Astra era de mult campioană. Noi am jucat de trei ori cu Astra în acest sezon, adică au fost puse în joc 9 puncte, din care Astra a câştigat doar două. Au fost două egaluri şi o victorie pentru Pandurii.", a scris Iordănescu, pe un cont de socializare.

"De principiu, nu mă interesează şi nu e important pentru mine ce face şi ce zice L. Reghecampf. Constat însă că el şi-a dezvoltat un tabiet în a critica periodic Pandurii şi pe E. Iordănescu. Probabil visează urât seara cu E. Iordănescu şi Pandurii.", scrie tehnicianul.

"Vreau să cred că la baza declarațiilor lui de după jocul cu Viitorul stă un joc, altfel încep să cred că trăiește într-o lume paralelă, pentru că afirmațiile lui nu pot să le cataloghez decât ca niște inepții. Păi atunci când eu am stat 8 etape în tibună, suspendat, nu s-a mai supărat? Sau când ultima oară am fost suspendat exact înainte de meciul cu Steaua de la Severin, jocul ăla în care a câștigat el din penalty în minutul 90, după ce jucase 60 de minute în superioritate numerică, nu s-a mai gândit la scenarii? Tot Iordănescu a influențat FRF și atunci? L-am acuzat eu în acel moment pe el, sau pe Steaua, de scenarii?

Diferența este că eu am fost trimis în tribună pentru că am aplaudat în spațiul tehnic, iar el a mers peste arbitru la centrul terenului în fața unui stadion întreg. Eu am mers în fața Comisiei să-mi apăr cauza și mi s-a pus regulamentul în față, în care scria că dacă ești trimis în tribună de către arbitru, ești suspendat minimum două etape. Adică, de la două etape în sus. Adică a luat suspendarea minimă. Îl informez eu, dacă nu știa.", a mai scris Iordănescu junior.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE