Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Președintele Federației Române de Handbal, Alexandru Dedu, i-a scris lui Moș Crăciunn

Postat la: 25.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Președintele Federației Române de Handbal, Alexandru Dedu, a scris, pe contul său de Facebook ce își dorește de la Facebook: handbal în școli, cluburi care să câștige cupe europene și medalii cucerite de handbalul românesc.

''Vreau să-mi aducă Moșul sănătate!'', a scris Dedu. Oficialul a suferit un accident de motociclteă, în urma căruia și-a rupt piciorul drept.

''Dar mai vreau Moșule, și să știi că am fost cuminte, să mă ajuți să visez în continuare la ore de Handbal în școală, la Cluburi Sportive Școlare, Licee cu Program Sportiv, Cluburi Private, etc. finanțate corect. Să visez la cluburi de seniori în care pârghia de finanțare să nu fie contestată, iar sectorul privat să asigure cel puțin 50% din buget. Vreau să văd cupe europene câștigate de aceste cluburi. Visez la Handbalul Românesc câștigător de medalii, atât la fete cât și la băieți, atât seniorii, cât și juniorii. Și visez Moșule la Handbal Sport Național!'', a mai scris Dedu în rețeaua de socializare.

''Și te mai rog, dar fără să iei de la alții, să-mi dai putere de muncă, să pun umărul ca toate astea să se întâmple!'', a conchis Dedu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE