Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Presa din Italia este la picioarele lui Tătărușanu. La Republicca: "povestea ciudată a băiatului adus gratis în Italia de la Steaua"

Postat la: 02.03.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: calcionews24.com

Portaul Ciprian Tătărușanu (AC Fiorentina) a fost subiectul unui amplu material scris de ziariștii de la publicația italiană La Repubblica. Datorită intervențiilor sale din poarta grupării viola, fostul stelist a fost lăudat inclusiv de primarul Florenței, care a spus că merită o statuie.

"Nebun, extravagant, strălucitor, neconvențional? Tătărușanu este exact opusul", scrie La Reppublica despre bucureștean. "Uitați-vă la el. Ascultați-l".
Ziariștii italieni au scos în evidență 
"povestea ciudată a băiatului adus gratis în Italia de la Steaua. Mulți nu au înțeles de ce a venit, iar el a ajuns repede pe bancă. Montella l-a preferat mereu pe Neto, dar venirea lui Tătărușanu a fost unul dintre motivele pentru care acesta a plecat. Rivalitățile pot fi violente, îți pot da incertitudini, iar pentru un portar așa ceva poate fi fatal.

Tătărusanu a devenit indispensabil pentru Fiorentina, în ciuda zvonurilor care anunță cautarile clubului pentru un alt goalkeeper. Pe listă a apărut Sirigu, dar cere 3 milioane de euro net pe an. Ar mai fi și Marco Sportiello, 23 de ani, de la Atalanta, considerat viitorul naționalei Italiei, alături de Donnarumma de la Milan. Dar între timp Tătărusșnu își continuă drumul, fără prea multe vorbe, cu un singur scop: să meargă tot înainte", au notat ziariștii din peninsulă.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE