Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Procurorii DIICOT percheziționează restaurantele deținute de Gino Iorgulescu și Cosmin Olăroiu. Prejudiciul este colosal

Postat la: 12.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: prosport.ro

Restaurantele Trattoria Il Calcio, deținute de președintele Ligii Profesioniste de Fotbal Gino Iorgulescu și de antrenorul Cosmin Olăroiu, au fost percheziționate de procurorii DIICOT, informează digisport.ro care citează Agerpres.

Procurorii DIICOT au efectuat joi 43 de percheziții la cluburi din Capitală, printre care Chocolat, Trattoria Il Calcio, Fratelli, Le Club. Patronii și administratorii sunt suspectați de evaziune fiscală și spălare de bani, prin folosirea unor programe informatice, ce permiteau dubla contabilitate pentru diminuarea bazei de impozitare.

Activitatea infracțională era coordonată de Tudor-Mihai Constantinescu și cetățeanul francez Guilbert-Lassange Jean Philippe Pierre Luc, asociați la societățile comerciale Choco Ateneu SRL, Choco Moșilor SRL, Coza Nostra Art SRL, Theobroma Consult SRL și Theoprod Art SRL.

În anul 2006, aceștia au achiziționat un program informatic de contabilitate cu dublă gestiune, care se instalează pe casele de marcat, de la SC Solutions Center SRL din Constanța.

Acest program de contabilitate constă în existența a două registre de evidență contabilă de același tip, referitoare la aceleași bunuri și valori: unul reflectă realitatea economică și financiară a contribuabilului la care accesul este restricționat și unul falsificat, în care sunt înregistrate date și operațiuni ce relevă venituri inferioare celor reale pentru produsele livrate și banii încasați.

Prejudiciul provizoriu estimat este de 500.000 euro.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE