Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Rafa Benitez a fost DEMIS de Real Madrid. Zidane este noul antrenor al "galacticilor"

Postat la: 04.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Începutul anului 2016 a venit cu o decizie-șoc la Real Madrid. Antrenorul spaniol Rafael Benitez a fost demis, luni, de la conducerea tehnică a grupării madrilène. El va fi înlocuit de francezul Zinedine Zidane, care a pregătit echipa a doua a grupării madrilene, a anunţat ediţia online a cotidianului Marca.

Lui Benitez i se impută rezultatele slabe înregistrate de echipă în acest sezon. După 18 etape, Real Madrid ocupă locul 3, cu 37 de puncte, la patru puncte de liderul Atletico Madrid şi la două de FC Barcelona, ocupanta locului 2, care are un meci mai puţin.

În ultima partidă, Real Madrid a încheiat la egalitate, scor 2-2, meciul susţinut, duminică, în deplasare, în compania echipei FC Valencia, în etapa a 18-a a campionatului Spaniei.

Benitez a preluat formaţia Real Madrid la 3 iunie 2015. Anul trecut, Zidane, a fost numit antrenor la Real Madrid B. Francezul a evoluat la echipa madrilenă în perioada 2001-2006, unde a devenit o legendă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE