Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Reacții după ce România a reușit una dintre cele mai mari performanțe din istorie: eliminarea campioanei mondiale en-titre, Brazilia

Postat la: 14.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: sportnews.libertatea.ro

Antrenorul echipei naţionale femininene de handbal Românie, i danezul Tomas Ryde i-a răspuns pe teren lui Gheorghe Tadici, cel care l-a criticat după evoluția tricolorelor din Grupa D a Campionatului Mondial.

"Foarte multe lucruri le-am pus cap la cap din meciurile dinainte, ne-am pregătit foarte bine, a fost foarte mult antrenament mental şi psihologic. Am avut un final de meci cu apărarea foarte bună, Paula Ungureanu a fost extraordinară, Geiger şi-a îmbunătăţit jocul mult. Urmează jocul cu Danemarca,va fi o nouă provocare şi va fi foarte frumos. Vom lua totul pas cu pas", a declarat Tomas Ryde, la Dolce Sport.

La rândul său, portarul Paula Ungureanu a spus că România a avut în plus faţă de meciurile anterioare, ambiţia.

"Ambiţia a fost în plus astăzi, ne-am dorit mult victoria şi îi mulţumim lui Dumnezeu că am obţinut-o. Am fost foarte motivate. Am alături de mine familia, dar avem şi fanii aceştia minunaţi cărora le mulţumim din inimă. De mâine vom vorbi de meciul viitor, acum vreau să mă bucur de această victorie", a spus Ungureanu, la Dolce Sport.

Naţionala feminină de handbal feminin a României s-a calificat, duminică, la Kolding, în sferturile de finală ale Campionatului Mondial din Danemarca, după ce a eliminat în optimile competiţiei, cu scorul de 25-22 (13-8), deţinătoarea titlului, Brazilia. În următoarea fază a competiției, tricolorele vor da piept cu reprezentativa țării gazdă, Danemarca.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE